Κι όμως: Απλά τρικς για τακτοποιημένο σπίτι

By  |  0 Comments

Ένα τακτοποιημένο σπίτι πάντα σου εξασφαλίζει μεταξύ άλλων, ηρεμία. Θέλεις να γυρίσεις πίσω και να ξαπλώσεις μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά. Αν τώρα δεν προλαβαίνεις να συμμαζέψεις σε καθημερινή βάση, σου προτείνουμε να ακολουθήσεις τα παρακάτω τρικς τα οποία θα κάνουν το σπίτι σου να μοιάζει τακτοποιημένο. Ποια είναι αυτά; Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε.

  • Άδειασε όλα τα τρόφιμα που έχεις στα ντουλάπια σε διαφανή βάζα. Έτσι και θα τα βλέπεις και δε θα γεμίζει το ντουλάπι με ρύζια και μακαρόνια διάσπαρτα. Θα πάψει να επικρατεί χάος.
  • Τα πλαστικά κουτιά είναι καλό να τοποθετηθούν στα σημεία του σπιτιού που γίνεται συνήθως ένας χαμός. Όπως στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο. Θα μπορείς να αποθηκεύσεις χαρτιά και περιοδικά αλλά κι ό,τι άλλο βρίσκεται μπροστά σου!
  • Πες ναι στα διαχωριστικά ντουλάπας. Είναι ωραίες οι μεγάλες και άνετες ντουλάπες, ωστόσο τα ρούχα ανακατεύονται και δεν είναι ωραίο ούτε φυσικά και βολικό γιατί μετά από λίγες ημέρες θα ψάχνεις το αγαπημένο σου ρούχο και δε θα το βρίσκεις.

Comments

comments

x
Please "like" us