Κι όμως: Αυτά σίγουρα δεν τα έχετε ξανακούσει για το σεξ!

By  |  0 Comments

Γύρω από το σεξ έχουν στηθεί χιλιάδες συζητήσεις. Ακόμη και σε παρέες φίλων το σεξ έρχεται το πρώτο θέμα. Είναι αλήθεια ότι »πουλάει» εδώ και αρκετά χρόνια. Υπάρχουν ωστόσο μερικά πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζεις για αυτό το θέμα γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σου παρουσιάσουμε.

-Τα γένια ενός άνδρα μεγαλώνουν ευκολότερα όταν περιμένει να κάνει σεξ. Αυτό είναι κάτι που έχει διαπιστωθεί μετά από έρευνες. Η προσδοκία για την ερωτική πράξη βοηθάει στην γρηγορότερη ανάπτυξη των τριχών στο πρόσωπο.

-Κάθε 7 δευτερόλεπτα ο άνδρας σκέφτεται το σεξ! Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος σκέφτεται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα, μπορεί να το σκέφτεται 3 φορές τη μέρα, αλλά η κάθε φορά να διαρκεί μια ώρα.

-Όταν μια γυναίκα δεν κάνει συχνά σεξ, είναι σύνηθες να αυξάνει (συνειδητά ή ασυνείδητα) τις σοκολάτες που καταναλώνει. Μάλιστα αν μία γυναίκα έχει πολύ καιρό να κάνει σεξ, παίρνει κιλά καθώς το ρίχνει στα γλυκά!

-Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο κάθε άνθρωπος καίει κατά μέσο όρο 360 θερμίδες ανά ώρα. Αναφερόμαστε πάντα στον μέσο όρο διότι εξαρτάται και από την ένταση της κάθε σεξουαλικής επαφής. Δηλαδή μπορεί κάποιος να καίει 500 θερμίδες την ώρα και κάποιος άλλος 100.

Comments

comments

x
Please "like" us