Κι όμως: Οι άντρες έχουν ταμπού στο σεξ και στα αποκαλύπτουμε!

By  |  0 Comments

Συνήθως εμείς οι γυναίκες έχουν ταμπού στο σεξ κι όχι οι άντρες. Όχι! Αυτή ήταν μία παλιά άποψη που υπήρχε. Στις μέρες μας μάλιστα έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι, καθώς οι άντρες έχουν περισσότερα ταμπού.

Το πιο βασικό είναι το θέμα …μεγέθους τους! Τι εννοούμε; Οι περισσότεροι άντρες νιώθουν ανασφαλείς αν τα προσόντα τους δεν είναι τα κατάλληλα.

Άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η αντοχή τους. Κατά πόσο θα τα βγάλουν πέρα στην σεξουαλική πράξη. Έρευνες του ΙΜΟΠ, έδειξαν ότι στην ηλικία των 40 ένας στους πέντε άνδρες χάνει τις αντοχές του στο σεξ. Η πρόωρη εκσπερμάτωση παραμένει ακόμη θέμα ταμπού για το ισχυρό φύλο με συνέπεια η πλειονότητα να μην καταφεύγει στον ειδικό γιατρό για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό.

Ένα τρίτο ταμπού είναι η σύγκριση με τους πρώην. Συνήθως εμείς οι γυναίκες βάζουμε φιτιλιές για τους συντρόφους που είχαμε στο παρελθόν κι αυτό δρα άσχημα στην ψυχολογία τους. Έτσι αρκετά συχνά έδειξε η ίδια έρευνα ένας στους τρεις δεν διστάζει να ζητήσει από την σύντροφό του να τον βαθμολογήσει μετά το σεξ.

Comments

comments

x
Please "like" us