Κάνε λεμφικό μασάζ με aerial προπόνηση και πες αντίο στην κυτταρίτιδα!

By  |  0 Comments

Το λεμφικό μασάζ είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Αυξάνει τη ροή του αίματος και βελτιώνει το δέρμα αφού καταπολεμά το τοπικό πάχος αλλα και την χαλάρωση!

Αν δεν είσαι λάτρης του μασάζ ωστόσο,μπορείς να αντικαταστήσεις αυτή τη μία ώρα σε κάποιο ινστιτούτο με μια aerial προπόνηση!

Με έναν ειδικά εκπαιδευμένο trainer και με τη βοήθεια της αιώρας,μπορείς να βελτιώσεις την κυκλοφορία του αίματος,να χάσεις πόντους και να εξαφανίσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού από τους γλουτούς,την περιοχή της κοιλιάς ή ακόμη και τα χέρια.

Η aerial πρακτική δεν αφορά μόνο το κομμάτι της yoga,αν και ξεκίνησε από αυτό. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη όπως το pilates ή ακόμη και το μασάζ! Το μασάζ στις αιώρες πολλές φορές,είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό μιας και δεν ασκείται τόσο μεγάλη πίεση στο σώμα του ενδιαφερόμενου με συνέπεια να είναι ακόμη πιο χαλαρωτικό και ανώδυνο.

Το πανί της συγκεκριμένης αιώρας έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί υπεραιμία στα σημεία του σώματος που θέλεις να δουλέψεις και με αυτό τον τρόπο,μπορείς να βελτιώσεις το σώμα σου διασκεδάζοντας!

Οι κουραστικές προπονήσεις και τα ατελείωτα μασάζ δεν είναι για όλους και το aerial είναι η πλέον εναλλακτική λύση για τις γυναίκες που θέλουν να δείχνουν υπέροχες αλλα και να το διασκεδάζουν παράλληλα!

Οι συγκεκριμένες προπονήσεις έχουν αναστροφές,οπότε,πριν οποιαδήποτε πρακτική φρόντισε να συμβουλευτείς τον γιατρό σου κι εφ’όσον επιλέξεις το aerial hammock για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας βρες έναν εκπαιδευτή σωστά καταρτισμένο.

Comments

comments

x
Please "like" us