Μάθε αν το χόμπι σου είναι… σέξι!

By  |  0 Comments

Πες μας τι χόμπι έχεις να σου πούμε πόσο σέξι είσαι! Αυτός θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος του σημερινού μας άρθρου. Μία νέα έρευνα που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας ασχολήθηκε με τα χόμπι που βρίσκουν οι άνδρες και οι γυναίκες σέξι στον σύντροφό τους.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, ζήτησαν από 696 νεαρές γυναίκες και 119 νεαρούς άντρες να συμπληρώσουν μια σειρά από ερωτηματολόγια που αφορούσαν σε διάφορες μορφές έκφρασης της δημιουργικότητας αλλά και σε χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους.

Σε γενικές γραμμές, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα χόμπι που σχετίζονται με τις τέχνες(π.χ. συγγραφή ποιημάτων, χορός, εκμάθηση μουσικών οργάνων) θεωρούνται πιο σέξι από την ενασχόληση με την τεχνολογία (π.χ. σχεδιασμός ιστοσελίδων) ή χόμπι που συνδέονται με το χώρο του σπιτιού (π.χ. διακόσμηση, κηπουρική).

Οι γυναίκες φάνηκε να θεωρούν πιο σέξι τους άντρες που αθλούνται, τους άντρες που πηγαίνουν συχνά εκδρομές-ταξίδια και τους άντρες που γράφουν/παίζουν μουσική, έχουν δηλαδή μία καλλιτεχνική φύση.

Οι άντρες φάνηκε να θεωρούν πιο σέξι τις γυναίκες που κάνουν χορό (ειδικά αργεντίνικο τάνγκο) τις γυναίκες που πηγαίνουν εκδρομές με φίλες τους ακόμη και μονοήμερες και τις γυναίκες που αθλούνται.

Comments

comments

x
Please "like" us