Μάθε στην κόρη σου να αγαπάει το κορμί της

By  |  0 Comments

Τα κορίτσια από μικρά προσπαθούν να μοιάσουν στις μητέρες τους, ειδικά αν εκείνες είναι fit και τρώνε υγιεινά. Ωστόσο υπάρχει ένας κίνδυνος να μην μπορέσουν να αγαπήσουν το δικό τους σώμα καθώς είναι ανικανοποίητα από το βάρος τους. Αν είσαι μητέρα λοιπόν ενός κοριτσιού σου προτείνουμε να τηρήσεις τους παρακάτω κανόνες έτσι ώστε να βοηθήσεις την κόρη σου να αγαπήσει το κορμί της.

  • Μιλήστε στην κόρη σας για τη σημασία του υγιούς σώματος:Αυτό στο οποίο θα πρέπει να εστιάσετε είναι ότι φροντίζουμε το σώμα μας, όχι για την εικόνα του, αλλά για να είναι γερό και δυνατό. Την εικόνα πρέπει να την έχετε σε δεύτερο ή και τρίτο ρόλο για να μην πάθει εμμονή με την εμφάνισή της.
  • Διδάξτε της τη σημασία της υγιεινής διατροφής από μικρή ηλικία τονίζοντας τα οφέλη που έχει για την υγεία :Φροντίστε η κόρη σας να αποκτήσει από μικρή σωστές διατροφικές συνήθειες. Αποφύγετε ζαχαρούχα, αναψυκτικά, σοκολάτες και γαριδάκια. Και γενικά ότι περιέχει ζάχαρη η οποία θεωρείται λευκός θάνατος.
  • Ενθαρρύνετέ τη να αθλείται αποφασίζοντας η ίδια τι σπορ να ακολουθήσει: Βάλτε την άθληση στη ζωή της κόρης της και ενθαρρύνετέ τη να γυμνάζεται, καθώς ο αθλητισμός μόνο θετικά έχει να της προσφέρει.

Comments

comments

x
Please "like" us