Μάθε τι μπορείς να καταλάβεις από το φιλί του συντρόφου σου!

By  |  0 Comments

Το φιλί είναι το σημαντικότερο σε μία επαφή. Από το φιλί μπορείς να καταλάβεις πολλά. Ο τρόπος που γίνεται και η διάρκειά του καθορίζουν πολλά για την υπάρχουσα ή μέλλουσα σχέση. Εμείς σήμερα θα σου παρουσιάσουμε αυτά που μπορείς εσύ να καταλάβεις φιλώντας σε ο σύντροφός σου.

– Αν σε φιλάει συχνά και με διάρκεια, θέλει πραγματικά να σε γνωρίσει και να μάθει τα πάντα για σένα. Δώσε του το περιθώριο σιγά σιγά και μην κλειστείς στον εαυτό σου.

– Αν σε φιλάει σε όλο το πρόσωπο, σε λατρεύει! Αυτή η κίνηση είναι ένδειξη λατρείας, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς. Βέβαια αυτό αν γίνεται συχνά είναι λίγο ανησυχητικό ειδικά αν εσύ δεν τον θέλεις τόσο πολύ.

– Αν περνάει τα δάχτυλά του μέσα από τα μαλλιά σου την ώρα που σε φιλάει, ξέρει τι θέλουν οι περισσότερες γυναίκες. Το έχει μάθει από έμπειρους φίλους του ή το έχει αντιγράψει από ταινίες!

– Αν σε φιλάει μόνο πριν από το σεξ, αυτό πρέπει να σε ανησυ­χήσει. Μάλλον δεν ενδιαφέρεται ειλικρινά για σένα και προσποιείται. Βέβαια αν κι εσύ δεν είσαι στη φάση της σχέσης, τότε θα περάσεις ωραία!

– Αν σε φιλάει και δε φεύγει το βλέμμα του από πάνω σου, τό­τε μπορεί να σε ερωτεύεται-αν ήδη δεν την έχει πατήσει μαζί σου!

Comments

comments

x
Please "like" us