Μέλι: Μάθε τα οφέλη του για την επιδερμίδα!

By  |  0 Comments

Το μέλι είναι θείο δώρο. Έχει ευεργετικά οφέλη για την υγεία μας τα οποία έχουν αποδειχτεί κατά καιρούς σε έρευνες. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για τα οφέλη εκείνα που έχει στο δέρμα μας και πιστέψτε μας είναι παρά πολλά και σημαντικά.

  • Είναι το φυσικό φάρμακο κατά της ακμής. Φυσικά εδώ θέλει προσοχή. Θα πρέπει πρώτα να επισκεφθείτε τον δερματολόγο για να σας κατευθύνει αν η ακμή που έχετε είναι σοβαρή και χρειάζεται συγκεκριμένη αγωγή. Σε κάθε άλλη περίπτωση το μέλι είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό, χάρη στις αντιφλεγμονώδης ιδιότητες και τα θρεπτικά συστατικά του μειώνει τα σπυράκια και διατηρεί το δέρμα σας ενυδατωμένο και λαμπερό.
    Εφαρμόστε μέλι στο δέρμα σας στην περιοχή οπού υπάρχει ακμή .

meli1

  • Τα χέρια αποκτούν βελούδινη υφή. Βοηθά σημαντικά στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών για την πρόληψη της γήρανσης στα χέρια σας. Τρίψτε λίγο μέλι στα χέρια σας και περιμένετε 10 με 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε και εφαρμόστε μια ήπια ενυδατική κρέμα για τα χέρια. Επαναλάβετε καθημερινά.

meli2

  • Είναι το καλύτερο φάρμακο για την πρόωρη γήρανση. Όντας μια καλή πηγή αντιοξειδωτικών, το μέλι προστατεύει την επιδερμίδα σας από την καταστροφή των κυττάρων. Ενυδατώνει το δέρμα και χαρίζει λάμψη και προστασία.

Comments

comments

x
Please "like" us