Να πώς θα αποφύγεις τους ανεπιθύμητους συναδέλφους σου!

By  |  0 Comments

Καλώς ή κακώς όταν είμαστε σε ένα εργασιακό περιβάλλον, δεν θα ταιριάξουμε με όλους. Στην αρχή μπορει να σε πλησιάσουν όλοι αν είσαι το νέο μέλος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και φίλοι σου. Γι’ αυτό λοιπόν εμείς θα σε προφυλάξουμε από τους ανεπιθύμητους συναδέλφους και θα σου εξηγήσουμε με ποιον τρόπο μπορείς εύκολα και χωρίς καυγάδες να τους αποφύγεις.

Ο Αυστηρός Κριτής.

Θα σου σπάσει τα νεύρα, καθώς είναι εκείνος ο συνάδελφος που θα σε κρίνει από το ρούχο που φοράς μέχρι πώς κάνεις κι αν κάνεις σωστά τη δουλειά σου.

Τι κάνεις:

Μην του δώσεις το παραμικρό δικαίωμα πάνω στην εργασία σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ακούς προσεκτικά και να προσπαθείς να «πιάνεις» αυτά που τον ενοχλούν περισσότερο.

Ο τεμπέλης.

 Δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί που παίρνουν τον ίδιο μισθό με σένα και δουλεύουν τις μισές ώρες από σένα. Υπάρχουν κι αυτές οι αδικίες της ζωής.

Τι κάνεις: Το καλύτερο είναι να τον αντιμετωπίσεις εκτός δουλειάς. Σε μια χαλαρή κουβέντα μπορείς να του αναφέρεις το πρόβλημά σου, αλλά δυστυχώς από τον τεμπέλη μην περιμένεις φοβερές αλλαγές.

Ο Αδίστακτος

Είναι αυτός που θα σου βάλει με τρόπο πολλές τρικλοποδιές μιας και ο ανταγωνισμός του προς όλους είναι σε μέγιστο βαθμό.
Τι κάνεις: Αποφεύγεις τις πολλές επαφές μαζί του και δεν του λες ποτέ ιδέες που έχεις. Αν αναγκαστικά πρέπει να συνεργαστείς μαζί του, καλό θα ήταν να το κάνεις με παρουσία τρίτων και να επικυρώνεις με κάθε τρόπο αυτά που έχεις κάνει εσύ, γιατί ξέρεις πολύ καλά πως θα προσπαθήσει να υπονομεύσει ή ακόμα και να κλέψει τη δουλειά σου και να χαρεί με τα μπόνους εις βάρος των κόπων σου.

Comments

comments

x
Please "like" us