Να τι δε θέλουμε να ακούσουμε στο πρώτο ραντεβού!

By  |  0 Comments

Η πρώτη εντύπωση είναι κι αυτή που μένει. Γι΄αυτό καλό είναι στο πρώτο ραντεβού να δείξουμε μεν τις  επιθυμίες μας αλλά χωρίς να γίνουμε πιεστικοί ή ενοχλητικοί. Οι περισσότερες από μας, ξενερώνουμε στην πρώτη συνάντηση. Αυτό οφείλεται γιατί ο άντρας μπορεί να πετάξει κάποια ‘’μαργαριτάρια’’ την ώρα της συζήτησης, που να θέλεις να τρέξεις και να κρυφτείς. Παρακάτω λοιπόν θα μάθεις φίλε αναγνώστη, τι δεν πρέπει να πεις σε μία γυναίκα στο πρώτο ραντεβού.

Ό,τι έχει να κάνει με σεξ

Είτε αφορά στις σεξουαλικές σου προτιμήσεις, είτε στον αριθμό των συντρόφων που είχες στο παρελθόν, είτε στα προσόντα του. Θα τη φρικάρεις και θα παρουσιαστείς σαν τύπος που ενδιαφέρεται μόνο για το σεξ. Όχι ότι θα ήταν καλό να σε περάσει και για ξενέρωτο, αλλά γιατί να το «ανοιχτείς» με τόσο απότομο τρόπο; Τώρα που είναι καλοκαίρι, μίλησε για διακοπές. Πού ξέρεις; Μπορεί η χημεία σας να είναι τέτοια που το επόμενο ΣΚ να φύγετε σε κάποιο νησί.

Το αν θέλεις οικογένεια
Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη δημιουργία μίας σωστής οικογένειας κάτω από προϋποθέσεις. Όχι όμως με το καλημέρα σας. Η κοπέλα θα νομίζει ότι ψάχνετε αγωνιωδώς γυναίκα για να κάνετε παιδιά.Το καλό σενάριο είναι απλά να συμφωνήσει πως και εκείνη θέλει κάποια στιγμή να γίνει μητέρα. Το κακό, είναι να σε θεωρήσει «περίεργο» και να θεωρήσει πως την έχεις ήδη παντρευτεί στο μυαλό σου πριν καλά-καλά γνωριστείτε.

Comments

comments

x
Please "like" us