Ουρολοίμωξη: Να πώς θα την αποφύγεις το καλοκαίρι

By  |  0 Comments

Η πρόληψη σώζει ζωές. Αυτό το μότο πρέπει να το ακολουθείτε πιστά στη ζωή σας. Αυτήν την εποχή οι ουρολοιμώξεις κάνουν πάρτι. Το κολύμπι στην πισίνα ή σε βρώμικη θάλασσα, είναι ένας από τους λόγους που τα βακτήρια προκαλούν τη λοίμωξη αυτή. Εμείς απευθυνθήκαμε σε ειδικούς προκειμένου να μας υποδείξουν τις συμβουλές τους για να προφυλαχτούμε από αυτού του είδους τις λοιμώξεις.

-Πριν μπείτε πισίνα, κάντε ντους με καθαρό νερό και πράσινο σαπούνι.
-Ενήλικες και παιδιά επιβάλλεται να προσέχουν να είναι πολύ καθαροί μετά την χρήση τουαλέτας. Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι μετά τη χρήση της τουαλέτας ή την αλλαγή πάνας στο παιδί.
-Αν εσείς ή το παιδί έχει διάρροια, μην μπείτε στην πισίνα γιατί μεταφέρονται τα βακτήρια μέσα στο νερό και ενδεχομένως να πάθουν οι υπόλοιποι ουρολοίμωξη.
-Αν συμβεί κάποιο ατύχημα, ενημερώστε άμεσα τους υπεύθυνους στην πισίνα έτσι, ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για την απολύμανση της πισίνας σε περίπτωση που είναι του ξενοδοχείου. Αν είναι δική σας, ενημερώσετε τον άνθρωπο που σας την έφτιαξε.
-Για να μειώσετε συγκεκριμένα τις πιθανότητές σας για ουρολοίμωξη, μην παραμένετε με το ίδιο, βρεγμένο μαγιό όλη την ημέρα. Αλλάξτε με ένα στεγνό μαγιό ή άλλο ρούχο όσο το δυνατόν συντομότερα μετά το κολύμπι και πλύνετε καλά το μαγιό σας μετά από κάθε χρήση.

Comments

comments

x
Please "like" us