Πιες αυτά τα δύο καλοκαιρινά φρουτοποτά και θα εξαφανιστεί το λίπος στην κοιλιά σου

By  |  0 Comments

Κάποιες από εμάς αυτό το καλοκαίρι παραφάγαμε και παραήπιαμε με αποτέλεσμα οι θερμίδες και το λίπος να συσσωρευτούν γύρω από την κοιλιά μας. Είναι ένα πολύ δύσκολο σημείο αποθήκευσης λίπους αλλά για όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή, υπάρχουν κι οι ανάλογες λύσεις. Αν εσείς επιθυμείτε να εξαφανίσετε το περιττό λίπος,εμείς σας προτείνουμε να πιείτε τα παρακάτω φρουτοποτά!

1. Smoothie καρπούζι
Το καρπούζι είναι το κατάλληλο καλοκαιρινό φρούτο  ως βάση για smoothie, καθώς έχει λίγες θερμίδες και περιέχει μεγάλη ποσότητα νερού που μας ενυδατώνει. Είναι αφροδισιακό, ενώ μας παρέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως το λυκοπένιο, αλλά και ένα αμινοξύ που ονομάζεται αργινίνη. Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Nutrition κατέδειξε ότι η αργινίνη συμβάλλει στη μείωση του λίπους και την ταυτόχρονη αύξηση της μυϊκής μάζας.

smoothiekarpouzi

2. Παγωμένο τσάι μέντας

Η μέντα από τη φύση της έχει ουσία που καταπολεμά τα φουσκώματα της κοιλιάς. . Το τσάι μέντας βοηθά πολύ το στομάχι να επεξεργαστεί πιο αποτελεσματικά τα λιπαρά, εξασφαλίζοντας ότι θα διασπώνται και θα καταναλώνονται ταχύτερα. Έτσι δε θα έχετε τα φουσκώματα και η κοιλιά σας θα είναι φλατ όλη την ημέρα.

Comments

comments

x
Please "like" us