Πώς να προστατεύεις τα ρούχα σου από τις τρίχες του κατοικίδιού σου

By  |  0 Comments

Όσες από εσάς έχετε κατοικίδιο, γάτα ή σκύλο, σίγουρα έρχεστε αντιμέτωπη με το συνήθες πρόβλημα που δεν είναι άλλο από τις τρίχες που κολλάνε παντού. Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε συμβουλές προκειμένου να προστατεύσετε τα ρούχα σας.

Φυλάξτε τα ρούχα σας: Μην αφήνετε τα ρούχα σας εδώ κι εκεί. Κρεμάστε τα ψηλά σε κρεμάστρες, ώστε να μην μπορούν να ξαπλώνουν επάνω τους τα κατοικίδιά σας. Αν τα έχετε σιδερώσει ήδη, βάλτε αμέσως στην ντουλάπα σας.

Κλείστε τις ντουλάπες: Σε όλες τις γάτες αρέσει το κρυφτό και τρελαίνονται να τρυπώνουν μέσα στις ντουλάπες (κρυψώνα) και ξαπλώνουν πάνω στα ρούχα σας – ένας ιδανικός συνδυασμός δύο αγαπημένων πραγμάτων! Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που όταν κρύβονται δεν μπορείτε να τις βρείτε μιας και κάνουν απόλυτη ησυχία.

Επιλέξτε έξυπνα: Αποφύγετε ρούχα που «παγιδεύουν» τις τρίχες, από βελούδο, βελουτέ, fleece ή άλλα συνθετικά υλικά που δημιουργούν στατικό ηλεκτρισμό. Αν και αυτά είναι συνήθως ρούχα που φοριούνται το χειμώνα, αν τα έχετε ακόμη στην ντουλάπα σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα σηκώσετε κάπου ψηλά!

Comments

comments

x
Please "like" us