Πώς θα καταλάβεις αν θέλει να ξαναβγεί μαζί σου ραντεβού; Η έρευνα το αποκαλύπτει!

By  |  0 Comments

Οι άντρες σε σύγκριση με τις γυναίκες είναι λιγότερο εκδηλωτικοί χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Μία νέα έρευνα που ήρθε πριν από  λίγο καιρό στο φως της δημοσιότητας, αποκάλυψε πώς θα καταλάβεις αν ένας άντρας θέλει να ξαναβγεί ραντεβού μαζί σου! Συνήθως το κρύβουν πολύ καλά και μία γυναίκα μπερδεύεται και δεν μπορεί  να ξεχωρίσει αν θέλει ή όχι! Γι΄αυτό κι οι ειδικοί δίνουν τις απαντήσεις τους.

Για να καταλάβετε αν κάποιος θα θέλει να ξαναβγεί μαζί σας ραντεβού, δεν έχετε παρά να παρατηρήσετε τη στάση του σώματός του. Κι όμως αυτή υποδηλώνει πολύ σύμφωνα με νέα έρευνα του του Πανεπιστημίου Berkley της Καλιφόρνια. Οι άνδρες που ανοίγουν διάπλατα τα πόδια τους, όταν κάθονται δίπλα σε μια γυναίκα ή απέναντί της, και που γενικά το σώμα τους παίρνει κυριαρχικές στάσεις, έχουν περισσότερες πιθανότητες να ξαναβγούν ραντεβού μαζί της!

«Είναι φανερό ότι η σωματική επεκτατικότητα μπορεί να αυξήσει δραματικά τις πιθανότητες κάποιου να κάνει ένα πετυχημένο ξεκίνημα σε μια ρομαντική σχέση», αναφέρουν οι ειδικοί σε συνέντευξή τους.

Σε περίπτωση πάλι που ο άντρας σταυρώνει τα χέρια και τα πόδια του, μην περιμένεις να σου στείλει μήνυμα να ξαναβγείτε!

Comments

comments

x
Please "like" us