Σκόνη μάτσα: Τι είναι και πώς βοηθάει στο αδυνάτισμα!

By  |  0 Comments

Ένας χαμός συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με την σκόνη από τσάι μάτσα. Celebrities και stars αποκαλύπτουν ότι το πίνουν για να χάσουν τα περιττά κιλά. Η ρίζα του βρίσκεται στην μακρινή Ιαπωνία. Όπως όλοι γνωρίζουμε οι Ιάπωνες έχουν το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο και πλέον θεωρείται ότι αυτό οφείλεται στην κατανάλωση του μάτσα, που αποτελεί παράδοση για την ιαπωνική κουλτούρα. κ Το τσάι από σκόνη μάτσα, είναι αποτοξινωτικό (κατάλληλο για δίαιτα), αντικαρκινικό, ενώ παράλληλα βοηθάει πολύ στην καύση του λίπους και σε πολλά άλλα.

Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατες μελέτες που έχουν γίνει κι έχουν δημοσιοποιηθεί σε ξένα περιοδικά, ένα ποτήρι μάτσα ισοδυναμεί με δέκα ποτήρια οποιουδήποτε άλλου πράσινου τσαγιού όσον αφορά στην διατροφική του αξία και την περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

matsa

Η σκόνη μάτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, πέρα από το τσάι, και στο φαγητό: σε χυμούς, σαλάτες και φρουτοσαλάτες, στο γιαούρτι με άλλα φρούτα ή ακόμα και σε γλυκά.

Τι περιμένεις; Πήγαινε να το προμηθευτείς, αφού φυσικά ρωτήσεις έναν ειδικό. Μπορεί να μην κάνει το καταναλώσουμε, αν δεν έχουμε προβεί πρώτα στις απαραίτητες εξετάσεις.

 

Comments

comments

x
Please "like" us