Θα σας ξαφνιάσει μόλις μάθετε τι προκαλεί το one night stand!

By  |  0 Comments

Το one night stand συνήθως το προτιμούν οι άνδρες για μην έχουν το βάρος μίας σχέσης! Ωστόσο τελευταία και γυναίκες αρχίζουν το κάνουν και συνήθως είναι αυτές που λέμε »καριερίστριες». Παρότι οι συχνές εναλλαγές ερωτικών συντρόφων δεν ωφελούν την υγεία, ωστόσο σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το περιστασιακό σεξ μπορεί ακόμα και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής, καθώς συχνά συνοδεύεται από καλύτερη διάθεση και λιγότερο στρες!

Κατά τη διάρκεια της έρευνας οι επιστήμονες αναζήτησαν τη σχέση ανάμεσα στη σεξουαλική συμπεριφορά και τα επίπεδα ευεξίας των νέων ανθρώπων. Σε δεύτερη φάση κατέληξαν στο ότι η επίδραση του περιστασιακού σεξ στην ψυχική κατάσταση του ατόμου επηρεάζεται από το πώς νιώθει ένα άτομο όταν κάνει σεξ εκτός μόνιμης σχέσης.

Με άλλα λόγια, εάν κάποιος θεωρεί ότι το σεξ είναι υγιές και ικανοποιητικό, τόσο με έναν προσωρινό όσο και με έναν μόνιμο ερωτικό σύντροφο, απολαμβάνει τα οφέλη του περιστασιακού σεξ, ενώ αντίθετα εάν κάποιος δεν μπορεί να «λειτουργήσει» σεξουαλικά εκτός μόνιμης σχέσης, τότε δεν απολαμβάνει τα οφέλη του περιστασιακού σεξ και επιβαρύνεται ψυχολογικά.

Comments

comments

x
Please "like" us