Θέλεις να αυξήσεις το IQ του παιδιού σου; Δες πώς θα το καταφέρεις με τη διατροφή!

By  |  0 Comments

Τα σημερινά παιδιά θέλοντας και μη, γεννιούνται στην εποχή της τεχνολογίας και το iq τους είναι πολύ πιο υψηλό από το δικό μας στην αντίστοιχη ηλικία. Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι που λέμε εμείς, αλλά έχει αποδειχθεί κατά καιρούς και τα αποτελέσματα των ερευνών έχουν δημοσιευτεί στα επιστημονικά έντυπα. Μία νέα μελέτη έχει έρθει για να φέρει τα πάνω κάτω, καθώς οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι υπάρχει μία διατροφή που ανεβάζει το iq των παιδιών.

Όταν η διατροφή των παιδιών της προσχολικής ηλικίας είναι χαμηλή σε λιπαρά και ζάχαρη και δεν υπάρχουν στο τραπέζι τα επεξεργασμένα τρόφιμα φαίνεται να έχουν καλύτερη σχολική επίδοση και μάλιστα σημειώνουν υψηλότερη βαθμολογία σε στα τεστ νοημοσύνης!

Εσείς από τη μεριά σας ως γονείς θα πρέπει να ενθαρρύνεται το παιδί να τρώει υγιεινά από πολύ μικρή ηλικία καθώς τα πάντα στη ζωή είναι θέμα συνήθειας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι τροφές που βελτιώνουν το iq ειναι τα ω-3 λιπαρά οξέα, ο σίδηρος και τα θρεπτικά συστατικά από τα φρούτα και τα λαχανικά.

 

Comments

comments

x
Please "like" us