Θέλεις να τον τρελάνεις στο σεξ; Μίνι-οδηγός για σένα και τις φίλες σου!

By  |  0 Comments

Τον έχεις δει, σου άρεσε του άρεσες και προχωρήσατε στο ψητό. Λογικό. Πώς όμως θα τον καταφέρεις ώστε να τον τρελάνεις στο σεξ; Παρακάτω σου εξασφαλίσαμε ένα μίνι οδηγό ο οποίος θα σε μάθει σε ένα λεπτό, στο πώς θέλουν οι άντρες μία γυναίκα.

-Περιποιημένα νύχια, αλλά όχι πολύ μακριά. Παρόλο που πίστευες το αντίθετο, στους άντρες δεν αρέσουν τα πολύ μακριά νύχια. Μην κοιτάς στις ταινίες πορνό…

 –Το διακριτικό άρωμα που το έχουν συνδυάσει μαζί σου. Μην ρίξεις όλο το άρωμα πάνω σου. Μάλιστα φρόντισε όταν βγαίνεις μαζί του να φοράς ένα συγκεκριμένο άρωμα το οποίο να το αφήνεις στα ρούχα του για να σε έχει συνέχεια στο μυαλό του.

Τους αρέσει να ενδιαφέρεσαι για εκείνους, αλλά όχι να κάνεις σαν απελπισμένη. Δεν είπαμε να αδιαφορείς, αλλά μην τρέχεις και συνέχεια από πίσω. Θα καταλάβουν ότι κάτι θες από αυτούς. Είτε σοβαρή σχέση είτε γάμο και παιδιά! Όλα θέλουν  χρόνο τους και τον τρόπο τους.

Κολλάνε με τις γυναίκες που έχουν την άποψή τους και την εκφράζουν, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Αντίθετα, ξενερώνουν με εκείνες που λένε «Ναι» σε όλα και που τα αφήνουν όλα επάνω τους.

Οι άντρες είναι από τη φύση τους κυνηγοί, γι’ αυτό και τους αρέσει το δύσκολο. Μην πάρετε τη θέση τους. Αφήστε εκείνους να κάνουν το πρώτο βήμα και να σας πολιορκήσουν.

Comments

comments

x
Please "like" us