Τον θέλεις; Να μερικοί τρόποι για να του το δείξεις

By  |  0 Comments

Τον θέλεις σαν τρελή και φοβάσαι πως θα πάρεις τη θέση του κυνηγού που την κατέχει ο άντρας; Είμαστε σε εποχή που η ισότητα μεταξύ των φύλων έχει καθιερωθεί επομένως μην στέκεσαι στις ταμπέλες. Εμείς θα σου προτείνουμε μερικούς τρόπους προκειμένου ο άντρας που θέλεις να πέσει στην αγκαλιά σου.

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα

Με τη γλώσσα του σώματος: Επειδή η γλώσσα του σώματος είναι υποσυνείδητη αντίδραση, το ότι βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο μαζί του αρκεί για να ενεργοποιηθεί μια σειρά από «σινιάλα», όπως το ότι παίζεις ασυναίσθητα με τα μαλλιά σου ή ότι γέρνεις προς το μέρος του για να του μιλήσεις, τα οποία εκείνος αποκωδικοποιεί, επίσης υποσυνείδητα. Περισσότερα για τη γλώσσα του σώματος έχουμε εδώ.
Με συγκεκριμένες προτάσεις: Πάρε πρωτοβουλίες μόνη σου. Αν ξέρεις ότι του αρέσουν οι κωμωδίες, κάνε του πρόταση να πάτε μαζί στην καινούρια ταινία που παίζει το σινεμά της γειτονιάς σας ή σε κάποια άλλη περιοχή. Αν ξέρεις ότι του αρέσουν τα καλά κρασιά, ψάξε και βρες ένα μαγαζί που να έχει μεγάλη ποικιλία και κάνε πρόταση για βραδινή έξοδο.

Με μικρές καθημερινές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος
: Ρώτησέ τον πώς πήγε η μέρα του στο γραφείο ή αν πονάει μετά τη γυμναστική. Αν μένει μόνος του ή μόλις μετακόμισε στο καινούριο του διαμέρισμα ρώτησέ τον αν θέλει να τον βοηθήσεις.

Με πηγαίο ενθουσιασμό:  Κανένα χαμόγελο δεν είναι «υπερβολικά μεγάλο». Παθιάζεσαι με τις συζητήσεις σας; Μην προσπαθείς να κρατήσεις τον τόνο της φωνής σου χαμηλό και σέξι.

Comments

comments

x
Please "like" us