Χαμογέλα στη ζωή και εκείνη θα σε ανταμείψει!

By  |  0 Comments

Το χαμόγελο σου χαρίζει νεότητα, ευεξία και φυσικά έλκει τα θετικά πράγματα της ζωής. Ακόμη κι αν είσαι άρρωστος, τα πράγματα δεν σου πηγαίνουν καλά στη δουλειά και στα προσωπικά, μην σταματήσεις να χαμογελάς.

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα

Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας. Οι σκέψεις μας είναι αυτές που προβάλλουν αυτό που θα ζήσουμε στο μέλλον. Γι΄αυτό και οι αρχαίοι μας φιλόσοφοι, ανέφεραν ότι πρέπει να προσέχουμε πολύ τι σκεφτόμαστε. Κακά τα ψέμματα εμείς οι άνθρωποι σκεφτόμαστε 90% με αρνητικό τρόπο. Αν όμως εκείνη την στιγμή σκεφθείς κάτι θετικό τότε αυτό έχει μεγαλύτερη δύναμη. Το χαμόγελο λοιπόν είναι αυτό που θα σε ανταμείψει. Μάλιστα επιστήμονες σε προηγούμενες έρευνες που έχουν κάνει, τόνισαν ότι αν καθημερινά κάνουμε στο πρόσωπό μας το μορφασμό του χαμόγελου, τότε αυτό μετά από μερικές μέρες θα βγαίνει αυθόρμητα!

Επ! Εσύ τι κάθεσαι και στενοχωριέσαι; Όλα λύνονται ακόμη και τα σοβαρά θέματα υγείας. Αρκεί φυσικά να τα επεξεργαστείς στο μυαλό σου και να καταλάβεις ότι εμείς είμαστε το θαύμα από μόνοι μας. Το καθετί αρνητικό σταμάτα να σε βασανίζει και χαμογέλασε στη ζωή από το πρωί που ξυπνάς ευγνωμονώντας το Θεό για όσα σου προσφέρει!

Comments

comments

x
Please "like" us