Ξεκίνα τη μέρα σου με αισιοδοξία! Tips για να το καταφέρεις

By  |  0 Comments

Μία βόλτα να κάνει κανείς στο κέντρο της πόλης ή μπαίνοντας στο μετρό, θα δει ανθρώπους με κατεβασμένα κεφάλια και αρνητική ενέργεια. Δεν τους κατηγορώ. Υπήρξα κι εγώ σαν κι αυτούς. Για πολλά πολλά χρόνια. Τόσο που υπήρχαν στιγμές της ζωής μου που το δώρο του Θεού δεν το υπολόγιζα. Συνήθως όμως πάντα γίνεται κάτι που σε αφυπνίζει. Στην δική μου περίπτωση συνέβη και μου άλλαξε τη ζωή.

Aπό τη Μαρκέλλα Σαράιχα

Έβαλα τον διακόπτη στο on, και ήταν σαν να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Από την ώρα που ξυπνάω κάθε πρωί, ευγνωμονώ το Θεό πριν πατήσω τα πόδια μου κάτω στο πάτωμα, που ξύπνησα με υγεία, τόσο εγώ όσο και οι δικοί μου άνθρωποι. Ανοίγω τα παράθυρα να μπει το φως. Είναι τόσο δυνατό και εκτυφλωτικό που νιώθω να με διαπερνά. Να διαπερνά κάθε κύτταρο του οργανισμού μου που έχει μαραζώσει. Η ενέργεια που νιώθω εκείνα τα λεπτά είναι μοναδική.

Ξαπλωμένη καθώς ειμαι στο κρεβάτι κάνω τις διαφραγματικές μου αναπνοές. Της έχω μάθει στη δραματική σχολή και είναι σωτήριες. Αργές ανάσες και βαθιές. Οξυγονώνεται όλο το σύστημα.

Στην συνέχεια πηγαίνω στο μπάνιο, πλένω το πρόσωπό μου και κάνω ένα ντους. Βγαίνω έξω από το σπίτι κάνω την προσευχή μου και χαμογελάω. Στον εαυτό μου. Στη ζωή. Δοκίμασέ το και θα δεις ότι θα πετύχει! Είναι όλα θέμα συνήθειας. Ακόμη και ο θετικός τρόπος ζωής.

Comments

comments

x
Please "like" us