Ξυρίζεις τα πόδια σου; Αυτό είναι το μυστικό για να είναι μαλακά και να διαρκέσει περισσότερο

By  |  0 Comments

Συνήθως εμείς οι γυναίκες ειδικά το χειμώνα που βαριόμαστε περισσότερο να ασχοληθούμε τις αποτριχώσεις, ξυρίζουμε τα πόδια μας και κυρίως τις γάμπες μας. Όταν όμως επιλέξουμε αυτή τη μέθοδο αποτρίχωσης, ξέρουμε ήδη από την αρχή, ότι δε θα έχει διάρκεια καθώς πρέπει να επαναλαμβάνεται μέρα παρά μέρα και η υφή του δέρματός μας θα γίνει σκληρή. Κι όμως φίλες μου υπάρχει ένα μυστικό που πρέπει να ακολουθήσεις!

Κάντε απολέπιση πριν το ξύρισμα. Με τον τρόπο αυτό, θα απομακρυνθεί το λεπτό στρώμα νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας. Επιλέξτε μια κρέμα απολέπισης που μπορεί να σας δώσει η φαρμακοποιός και ξεκινήστε από τους αστραγάλους και κινηθείτε με κυκλικές κινήσεις προς τα πάνω.

xirisma
Το κόλπο είναι να κάνετε ντους πριν το ξύρισμα. Μην ξυρίζετε κατευθείαν τα πόδια με το που μπαίνετε στο ντους ενώ δε χρειάζεται να μείνετε περισσότερο από τρία λεπτά κάτω από το νερό για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αποφύγετε όμως να ξυριστείτε μετά από αφρόλουτρο 15-20 λεπτών, καθώς το δέρμα θα έχει κάνει ζάρες.

Comments

comments

x
Please "like" us