Χώρισε η κολλητή σου; Να τι πρέπει να κάνεις

By  |  0 Comments

Ένας χωρισμός μπορεί να φέρει το καλοκαίρι; Ναι μπορεί! Χώρισε η κολλητή σου μέσα στο καλοκαίρι και δεν μπορεί να το ξεπεράσει με τίποτα; Εσύ πρέπει να είσαι δίπλα της για να της συμπαρασταθείς. Αν κι εσύ είσαι single τότε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα.

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα

Ο καιρός ευνοεί τις βραδινές εξόδους, τα μπάνια στη θάλασσα και τα διήμερα. «Δε θέλω να πάω πουθενά», σου λέει εκείνη ενώ τρέχει το ρίμελ στο πρόσωπό της. Καλό είναι το κλάμα αλλά είπαμε… Σκέψου ότι ο πρώην της θα διασκεδάζει με τους φίλους του σε κάποιo beach bar και θα φλερτάρει με κορίτσια! Μπορείς να της το πεις με τρόπο. Καμία στιγμή δεν πρέπει να πάει χαμένη. Από την επόμενη μέρα κιόλας πηγαίνετε για shopping και αλλάξτε στο σπίτι της ό,τι τον θυμίζει. Η αλλαγή χώρου θα της κάνει πολύ καλό. Αν δεν υπάρχει το budjet για κάτι τέτοιο, μπορείς να την φιλοξενήσεις για λίγο καιρό στο σπίτι σου.

Από το πρωί που θα ξυπνάτε, θα φορτώνετε το αυτοκίνητο και θα πηγαίνετε σε πολυσύχναστες παραλίες! Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Είναι νόμος! Και το καλοκαίρι ευνοεί τους καλοκαιρινούς έρωτες, που για κάποιους δεν έχουν διάρκεια για κάποιους άλλους όμως αντέχουν. Μόνα κορίτσια θα είστε, σίγουρα τα φλερτ από μόνα αγόρια θα είναι πολλά!

Το βράδυ γυρίστε όλα τα μαγαζιά και τα κλαμπάκια! Ρίξτε το στο χορό! Προσοχή, όχι στο ποτό, γιατί αυτό εκτός του ότι είναι βλαβερό για την υγεία, δεν θα της κάνει καλό στο συναίσθημα.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι στενόχωρη! Ζήστε την κάθε στιγμή με τον καλύτερο τρόπο. Καλοκαίρι είναι!

Comments

comments

x
Please "like" us